Op een rijtje

Algemene informatie

Seayou appartementen is onderdeel van Seayou Zeeland en biedt u een heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust in Domburg. Wij bieden een ruim assortiment aan appartementen. Voor u alleen, met z’n tweeën, met het gezin of met vrienden en voor jong en oud. Allemaal uniek door hun eigen sfeer, comfort en faciliteiten. Ons aanbod aan appartementen groeit jaarlijks, maar wij blijven alert op kwaliteit en dienstverlening. U, als gast van Seayou Appartementen, staat centraal en wij bieden u dan ook graag een persoonlijke service.

Door te kiezen voor Seayou Appartementen willen wij u een luxe vakantieverblijf bieden aan de Zeeuwse kust.

Hotel Bommeljé 02 132 Hotel Bommeljé 02 94 Hotel Bommeljé 02 12 Hotel Bommeljé 02 41

Voorafgaand aan uw verblijf

Toegankelijkheid

Bij ieder appartement staat aangegeven of het toegankelijk is voor mindervaliden.

Huisdieren

Honden zijn in sommige appartementen – in overleg - toegestaan. Wij verzoeken u vriendelijk al bij het reserveren van uw appartement aan te geven of de hond meekomt voor een overnachting in Domburg. Per appartement is er één hond toegestaan en geldt er een toeslag van € 10,00 per nacht.

Balkon, terras of tuin

Per appartement staat dit vermeld. Sommige appartementen hebben een eigen balkon, terras of tuin. Bij sommige appartementen deelt u deze met andere gasten. Is het voor u onduidelijk, maar wel belangrijk om vooraf te weten? Neemt u dan contact op met onze collega’s: : info@seayouzeeland.nl of + 31 (0) 118 – 582 206.

Tijdens uw verblijf

Parkeren

Er is één parkeerplaats per appartement inbegrepen. Uw parkeerplaats is op de dag van aankomst voor u beschikbaar vanaf 15:00 uur; u ontvangt bij check-in van ons een parkeerkaart. Wij vragen u deze op de dag van vertrek weer in te leveren voor 11:00 uur. Indien u na 11:00 uur nog even wilt genieten van Domburg dan verwijzen wij u graag naar de volgende parkeerplaatsen, waar u kosteloos kunt parkeren: Nijverheidsweg, Irma I en Irma II en bij het Gemeentehuis.

Inchecken

U kunt voor uw verblijf in één van de Seayou Zeeland Appartementen inchecken aan de receptie van Hotel Bommeljé. Het hotel is gelegen op enkele minuten loopafstand van de Seayou Zeeland appartementen. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:00 uur inchecken, de receptie is geopend tot 22:00 uur. Mocht u later aankomen, dan vernemen wij dat graag.

Aankomst

U kijkt uit naar een fijn en onbezorgd verblijf en we zorgen ervoor dat uw kamer bij aankomst perfect in orde is. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch iets niet geheel naar wens zijn, dan vragen wij u dit direct, maar in ieder geval tijdens uw verblijf te melden. Wij kunnen u dan tijdens uw verblijf nog van dienst zijn. Eventuele klachten die we ontvangen na vertrek, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Koffie- en theefaciliteiten op uw kamer

In de appartementen bevindt zich meestal een Nespressomachine en een waterkoker. Bent u een echte koffie- of theeliefhebber? Dan raden wij u aan zelf cups en theezakjes mee te nemen, zodat u tijdens uw verblijf niet zonder komt te zitten. Heeft u een ontbijtpakket besteld voor ’s ochtends? Daar zitten de cups voor uw kopje koffie bij.

Uitchecken

Uitchecken doet u op de dag van vertrek voor 11:00 uur.

Verblijfsbelasting

Deze bedraagt in 2020 € 1,30 per persoon per nacht.

Wi-Fi

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken, ook niet tijdens een weekendje weg of vakantie. Ter plaatse kunt u gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

Schoonmaak

Dit is per appartement verschillend. Bij sommige appartementen geldt een verplichte eindschoonmaak en bij sommige is dit inbegrepen in de totale prijs. Indien gewenst kunt u tussen 11:00 en 16:00 uur nieuwe handdoeken bestellen bij de receptie van Hotel Bommeljé. Tegen betaling is het ook mogelijk om tussentijdse schoonmaak te ontvangen.

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in het appartement en dat u heeft genoten van Domburg en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@seayouzeeland.nlSeayou Zeeland